Anna itsellesi aavikon makua pelaamalla Raging Pop-kolikkopeliä verkossa. Tässä erittäin epävakaassa pelissä on 96,34 % palautusprosentti pelaajalle (RTP) ja jopa 236 298 voittotapaa.Panosten nostaminen on helppoa Raging Rhino -kertoimilla, ilmaiskierroksilla, joissa on pidennetyt rullat, ja wildeilla. Pelaa RagingPop-kolikkopeliä ilmaiseksi päästäksesi alkuun!

Desert Walk

Pelaa RagingPop-kolikkopeliä netissä ja lähde matkalle aavikolle. avatarUXin luomuksessa on kuusi rullaa joen yläpuolella iltapäivän helteessä. Katso, kuinka puut ja pensaat tanssivat tuulessa.

Eniten rahaa maksava symboli on sarvikuono.Sitten tulevat alligaattori, jaguaari ja puhveli.Keskimmäinen taso koostuu kaloista, linnuista ja perhosista. RagingPopin pienempiä voittoja maksavat symbolit ovat A, K, Q ja J.

Valitse panoksesi

Ragin1gPopin seikkailu alkaa panoksella 0,20 ja 40,00 välillä. 6×4-ruudussa on 8 192-235 298 voittotapaa, jotka kaikki maksavat aina voittoa

Alla olevasta taulukosta näet RagingPop-kolikkopelin jokaisen symbolin kertoimet. RagingPopin RTP on korkea 96,34 % ja volatiliteetti on korkea.

Rage through the Extended Reels

Wild-symboli voidaan peittää millä tahansa muulla symbolilla RagingPop-kolikkopelin rullilla voittajayhdistelmien parantamiseksi tai täydentämiseksi.

Raging Rhino voi ilmestyä milloin tahansa.Raivoava sarvikuono ryntää läpi rullien ja kasvaa 5, 6 tai 7 symboliin, mikä lisää voittomahdollisuuksiasi.Kerroin voi olla jopa 500-kertainen, ja sitä sovelletaan kaikkiin voittoihin toiminnon aikana.

RagingPop tarjoaa 10, 15, 20 tai 25 ilmaiskierrosta, kun keräät 3, 4, 5 tai 6 scatter-bonusta.Gamble Wheel -pyörän avulla voit panostaa ilmaiskierroksia.Voit saada jopa 30 ilmaispeliä, mutta jos osut pyörän punaisiin osiin, pääset takaisin peruspeliin.

Kymmenen peräkkäisen kierroksen jälkeen kaikki ilmaiskierrospelin rullat kasvavat yhdellä symbolilla. Jokainen voittava symboli pamahtaa ja korvataan kahdella uudella merkillä.Tämä lisää pyöräytyksen korkeutta (enintään seitsemään merkkiin asti) ja mahdollisten voittotapojen määrää. Sykli jatkuu, kunnes voittoja ei enää synny.

Klikkaamalla “Osta bonus” -painiketta voit ostaa RagingPop-kolikkopelin ilmaiskierrostoiminnon. Sinun on vahvistettava 100-kertaisen panoksen osto.Osta Bonus Max, jolloin saat maksimimäärän kierroksia.

Sivupanos sijaitsee ruudun vasemmalla puolella. Tämä lisää panostasi 25 prosentilla. Muista, että vaikka pelaat korkeammalla panostasolla, palkinnot maksetaan silti alkuperäisen panoksesi mukaan.

Tutki aavikon muita kulmia

Pelaa muita aavikkoaiheisia pelejä, kuten BGamingin Desert Treasure -kolikkopeliä tai Blueprint Gamingin Lion Thunder -kolikkopeliä.

Pyöritä rullia jo tänään.

Nautimme perusteellisesti RagingPop-kolikkopelin arvostelustamme ja suosittelemme sitä kaikille, jotka etsivät hyvää peliä.Avatar UX suunnitteli pelin, ja siinä on jopa 235 398 tapaa voittaa. Siinä on myös korkea volatiliteetti ja 96,34 % palautus pelaajille.Raging Rhinon kertoimet, pidennetyt kierrokset, wildit ja ilmaiskierrokset lisäävät voittomahdollisuuksiasi. Oletko valmis aloittamaan? Pelaa RagingPop-nettikolikkopeliä nyt!

KokeshiPop-kolikkopelin arvostelu

Pelaa KokeshiPop-kolikkopeliä netissä ja voita jopa 10 000 panoksesi verran. Tässä erittäin epävakaassa pelissä on jopa 33 614 tapaa ansaita ja 96,09 % palautusprosentti pelaajalle.Wildit, kasvavat kertoimet ja ilmaiskierrokset ovat kaikki saatavilla parantamaan peliäsi. Mitä sinä vielä odotat?Pelaa KokeshiPopia verkossa nyt!

Tapaa animetytöt

KokeshiPop-kolikkopeli on viiden rullan Avatarux-malli. Pelissä on anime-teema ja se sijoittuu niitylle. Taustalla näet pilviä.Pelin säestykseksi soi sopiva sävel.

Kissaa pitelevä tyttö on korkeimmin maksava symboli, jonka jälkeen tulevat yksi kissaa esittävä naamio, yksi, jossa on machete, ja yksi, jossa on lyhty. Keskimmäinen taso muodostuu vaaleanpunaisesta naamiosta, jossa on kissa, vihreästä lyhdystä ja machetesta.KokeshiPop-kolikkopelin alempana maksavat symbolit ovat A, K, Q ja J.

Valitse panoksesi

Aseta panoksesi 0,20 ja 40,00 välille ja aloita KokeshiPop-seikkailu. pelissä on jopa 33 614 voittotapaa alkaen vasemmanpuoleisimmasta rullasta.

Alla olevassa taulukossa on kunkin KokeshiPop-symbolin kertoimet. KokeshiPopin RTP on 96,09 % ja volatiliteetti on korkea.

Kerrota, laajenna ja pyöritä

KokeshiPop-kolikkopelin ruudukko on pienempi kuin sen tausta.Pop-ominaisuus on vastuussa tästä. Voittosymbolit ponnahtavat esiin ja korvataan kahdella merkillä.Rullia nostetaan (jopa 7 merkkiä), jolloin sinulla on enemmän mahdollisuuksia voittaa.Prosessi jatkuu, kunnes voittoja ei ole enää jäljellä.

Joka kerta kun avaat rullan peruspelissä, saat satunnaisen 5x,10x tai 20x kertoimen. Kerroin kasvaa jokaisen seuraavan voiton myötä ja nollautuu hävityn kierroksen jälkeen.

Voit saada jopa 12 ilmaiskierrosta, jos keräät 3, 4 tai 5 scatteria KokeshiPopin rullille. tämä kierros sisältää samat ominaisuudet, mutta siihen lisätään wild-symboli. Wildit voivat parantaa tai täydentää voittoyhdistelmiä korvaamalla tavalliset symbolit.

Sinulla on mahdollisuus pyöräyttää Gamble-pyörää ennen KokeshiPop-kolikkopelin ilmaiskierrosten alkamista.Jos voitat, kierrosten määrää lisätään. Jos kuitenkin häviät, peli palaa perustilaansa.

Voit ostaa KokeshiPop-kolikkopelin ilmaiskierroksen 60-kertaisella panoksella klikkaamalla Osta bonus -painiketta.

Pelaa lisää Aasia-aiheisia pelejä

Oletko Kaukoidän fani? Kokeile WMS:n tai AGS:n Wishing You Fortune- ja Fu Nan Fu Nu -kolikkopelejä.

Aloita juhlat!

KokeshiPop-kolikkopeli on peli, josta asiantuntijatiimimme nautti perusteellisesti ja jota se suosittelee kaikille Avataruxin pelaajille. Pelin RTP on 96,09 %, ja pelissä on jopa 33,614.Kertoimet, laajenevat rullat ja ilmaiskierrokset ovat kaikki loistavia tapoja pitää asiat jännittävinä.

Pelaa KokeshiPop-nettikolikkopeliä ja katso itse!