Monet ihmiset online-rahapelialalla uskoivat vuoden 2006 laittoman Internet-pelaamisen täytäntöönpanolakiin (The Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006). Se oli huijausta. Sittemmin oikeusministeriö alkoi ottaa siivun nettipelialasta. Ensimmäinen oli pankkien takavarikointi ja sitä seuranneet takavarikot New Yorkin osavaltiossa, Washingtonin osavaltiossa ja Citadel Commerce -yhtiössä. Seuraavaksi tulivat hyökkäykset GlobalATM:ää ja GlobalATM:ää vastaan.Nettipeliala on nyt huolissaan siitä, että oikeusministeriö on tosissaan panemassa rahapelilakia täytäntöön.

Yhdysvaltain hallitus takavarikoi eWalletexpressin varat ja tilit marraskuussa 2010. Tämä oli osa luottamuksellista tutkimusta. Heidän mukaansa he neuvottelevat parhaillaan hallituksen kanssa varojen palauttamisesta. eWalletXpress ei voi tässä vaiheessa päästä käsiksi varoihin tai palauttaa varoja pelaajille, koska rahat eivät ole heidän hallinnassaan tai huollossaan. Monet nettipelaajat ja pelaajat ovat pitäneet rahojaan hallussaan yli puoli vuotta. Ei ole mitään keinoa saada niitä takaisin. Nettipelaajat ovat raivoissaan sekä Wallet Expressille että oikeusministeriölle.

New Yorkin ja Washingtonin osavaltioiden pankkitilien takavarikointi on aivan eri asia. Washingtonin osavaltiossa takavarikoitiin 8 miljoonan dollarin pokerirahasto. Mukana oli useita maksuprosessoreita, kuten Arrow Checks ja Secure Money ja Integrity Processing, Anaya Trading Solutions, Blue Lake Capital Management, Integrity Processing ja Integrity Processing. Koska online-rahapelit ovat laittomia Washingtonissa, ne rikkoivat liittovaltion Wire Act -lakia. Tämä takavarikko poikkeaa muista takavarikoista, sillä se ei liittynyt suoraan The Unlawful Internet Gambling Enforcement Act -lakiin. Sama asia tapahtui New Yorkin osavaltiossa. Myös Allied Systemsin ja Account Servicesin varat otettiin haltuun. Niiden omistaja neuvotteli sovinnon, jossa maksettiin alle puolet takavarikoiduista varoista, ja ne pakenivat sitten maasta. Tämä jättää nettipelaajat ja heidän rahansa vaikeaan tilanteeseen. Vastaus on onneton.

Seuraavaksi ovat vuorossa Citadel Commercen, GlobalATM:n ja GlobalATM:n takavarikot. oikeusministeriö vei Citadel Commercen varat vuonna 2007. On epäselvää, mitä tapahtui ja saivatko verkkopelaajat rahansa takaisin.GlobalATM ja ECHECK, verkkomaksujen käsittelijät, ovat hiljattain poistuneet käytöstä. Niitä ei tavoiteta. On epäselvää, mitä niille tapahtui, takavarikoiko oikeusministeriö ne vai sulkivatko ne vain ovensa. Monet online-pelaajat joutuivat kärsimään katteettomista shekeistä ja joutuivat etsimään muita tapoja saada varojaan käyttöönsä, jos niitä oli.

Google, joka on internetin tunnetuin hakukone, ei ole sallinut rahapelimainoksia viime aikoihin asti.Googlen omistama YouTube sallii nyt rahapelimainokset brittikatsojille. Google osoittaa edistyvänsä sallimalla tämäntyyppiset mainokset.

Online-rahapelimainonta on mahdollista YouTuben etusivulla, brändikanavilla ja videosivuilla olevilla mainoksilla. Iso-Britannian asiakkaille palveluja tarjoavat online-rahapeli- ja vedonlyöntiyritykset mainostavat liiketoimintaansa YouTubessa ikärajoitettujen mainosten avulla.

YouTube valvoo tarkasti ikärajoituksia. Sivuston käyttäjät eivät näe rahapelimainoksia alle 18-vuotiaille. Ensin käyttäjien on vahvistettava tilinsä. Kun se on tehty, mainokset näkyvät sivustolla heidän käyttäessään sitä.

Ladbrokes on ensimmäinen mainostaja YouTubessa. se on yksi merkittävimmistä toimijoista Ison-Britannian online-rahapelitoiminnassa, ja se toteuttaa click-to-play-kampanjoita.

Googlen James Cashmore paljasti, että heitä ei kuultu suoraan uusista käytännöistä, vaikka he ovat hiljattain tehneet yhteistyötä GamCare-järjestön kanssa, joka on ongelmapelaamista edistävä hyväntekeväisyysjärjestö. Hän sanoi, että mainoksia ei anneta alaikäisille ja oli varma asiasta.

Google edistyy mainospolitiikassaan. Google on menossa oikeaan suuntaan mainontapolitiikkansa kanssa. Siihen kuuluu maksullisten hakujen salliminen uhkapeli-termeille, henkimerkkien AdWords-käytön salliminen ja uhkapelimainokset YouTubessa.

Peliriippuvuus on voimakas ihmisten elämän tuhooja. Yksi, olen nähnyt, millaista tuhoa se on tehnyt muille ihmisille. Tämä riippuvuus on vaikuttanut myös minuun henkilökohtaisesti.

Koska se ei näy monille, tämä riippuvuus on usein piilossa.

Ihmiset, joilla on pelihäiriö, näyttävät usein normaaleilta ja menevät töihin joka päivä. He myös maksavat laskunsa. Riippuvuudesta kärsivää ihmistä on mahdotonta haistaa.

Monet peliriippuvuudesta kärsivät ihmiset eivät hakeudu hoitoon ja jatkavat kärsimystä, koska he eivät pysty lopettamaan pelaamista.

Kyseessä on käyttäytymisriippuvuus, joka voi aiheuttaa aivoissa kemiallisia reaktioita. Rahapelaaminen voi aiheuttaa yhtä voimakkaan tai voimakkaamman adrenaliinipiikin kuin huumeet.

Riippuvuuden crack-kokaiini, peliautomaattiriippuvuus, on aiheuttanut miljoonien dollarien tappiot peliautomaattiriippuvuuden uhreille.

Tämän vuoksi riippuvuus voi olla tuhoisa tekijä ihmisten elämässä. Nämä ovat viisi tärkeintä syytä, joiden uskon pitävän paikkansa.

1. Peliriippuvuus voi johtaa pelaajan sosiaaliseen eristäytymiseen, olipa kyseessä sitten nettipeliriippuvuus tai kasinopeliriippuvuus. Ongelman pahentuessa uhkapeluri voi menettää ystäviä. Tämä voi johtaa pelaajan äärimmäiseen yksinäisyyteen.

2. Peliriippuvuus aiheuttaa enemmän taloudellista tuhoa kuin mikään muu riippuvuus. Pelivelkoja voi olla haastavaa maksaa pois, eivätkä monet koskaan toivu niistä kokonaan.

3. Pahimmillaan vakava pelaaminen voi johtaa epätoivoon ja masennukseen. Peliriippuvuus voi johtaa mielenterveyden heikkenemiseen.

4. Peliongelmaisen henkilön fyysinen terveys voi heikentyä vähitellen tai nopeasti. Peliriippuvaiset ovat usein kykenemättömiä huolehtimaan itsestään. Pakonomainen peliriippuvainen voi laiminlyödä itseään yhtä lailla kuin vakavasta huume- tai alkoholiriippuvuudesta kärsivät henkilöt.

5. Tämän riippuvuuden itsemurhaluvut ovat korkeimmat kaikista muista riippuvuuksista. Tarvitseeko minun sanoa lisää?